WC tartály szerelés

WC tartály szerelés

WC tartály szerelés Budapest szerte megfizethető áron. WC tartály csere garanciával. WC tartály alkatrész beszerzés kedvező áron. WC tartály szerelése gyorsan- és precízen. WC tartály javítása azonnal Budapest összes kerületében. Segítségre van szüksége? Bízza profi vízszerelő szakemberre a WC tartály szerelést!

HÍVJON MOST! Tel: 0630/741-6135 | Email: terkiviktor@gmail.com | Hétvégi kiszállás is!

WC tartály javítás

A WC tartály javítás is nagy odafigyelést igényel. Minden esetben alaposan fel kell mérni a hibajelenség okát. Sokszor a sarokszelepek okozzák a problémát. Ilyenkor ezeket az alkatrészeket a helyszínen kicseréljük. Falba épített WC tartályok javítása sem okoz gondot, mint ahogy a WC tartályok cseréje vagy bekötése sem.

Falba épített WC tartály javítása

A beépített WC tartály javítása is jobb, ha hozzáértő vízszerelő mesterre van bízva. Nem érdemes házilag bütykölni, mert a szakértelem hiánya még több kellemetlenséget idézhet elő, mint a wc dugulás, ha nem duguláselhárítás szakértő végzi.  Ez pedig plusz energia és költség is egyben. Többnyire a túltöltés vagy a vízszivárgás jellemzően a probléma. Egy jó vízszerelő a megfelelő szaktudással és alkatrész utánpótlással felszerelkezve gyorsan megoldja minden gondját.

WC tartály típusok:

WC tartály választáskor mindig legyen fontos szempont, hogy az adott wc tartályhoz van-e alkatrész, ha meghibásodna. Egy új wc tartály esetében akár évekig nem kell vízszerelőt hívni, de ha megtörténik a baj,  jó ha van alkatrész beszerzési lehetőség. És természetesen a WC tartály méret is igen meghatározó, valamint, hogy víztakarékos vagy stop gombos WC tartály legyen.

  • Monoblokkos WC tartály
  • Falba épített WC tartály
  • Felülre szerelt WC tartály

WC tartály márkák a teljesség igénye nélkül:

Dömötör, Alföldi, Sanit, Grohe, Geberit, Viega, Laguna, Schell, Alcaplast, D-ÉG

WC tartály alkatrészek:

Minden WC tartály márka más méretű alkatrészekből, összetevőkből áll. Egyik sem alkalmas arra, hogy a másikban felhasználásra kerüljön. Öblítőszelep, fordítós kar, öblítő cső, gyors öblítő csap, a legfontosabb alkatrészek, és nagyrészt ezek is szoktak meghibásodni, vagy már nem funkcionálnak úgy, mint korábban. WC öblítő szelep cserénél általában a bekötő csövet is cserélni kell, így újra tökéletesen működhet minden.

WC TARTÁLY ÁRAK >>

HÍVJON!

06 30 741 6135

WC tartály szerelés

WC tartály szerelés és javítás Budapesten
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS