Gázszerelő

S.O.S hívható Gázszerelő Budapest összes kerületében

  • Minősített gázszerelő vállalja, gázkészülékek gyors- és szakszerű bekötését, gázbojlerek, konvektorok javítását, tisztítását, cseréjét, valamint karbantartását Budapest minden kerületében.

HA GÁZ VAN, HÍVJON MOST! Tel.: 0630/741-6135 | Email: terkiviktor@gmail.com | Kiszállás hétvégén is!

Gázszerelő szolgáltatásai:

  • Gázszerelés. Gázkészülék javítás. Gázkonvektor tisztítás. Gázbojler szerelés. Gáztűzhely csere.
  • Sokan úgy vannak vele, hogy maguk megpróbálják a meghibásodott gázkészüléket megszerelni. Ma már az interneten is sokféle tartalom elérhető. Ennek ellenére azt javaslom mindenkinek, hogy a saját- és mások épségének érdekében inkább bízza a javítást szakemberre.
  • A következő felsorolásban olvasható, hogy milyen gázkészülékek szerelésben vagyok jártas: Gázkonvektorok, Gáztűzhelyek, Gáztűzhely bekötés, gáztűzhely átállítás PB – gázra. Hajdú bojler beszerelés. Tárolós gáz-vízmelegítők, Átfolyós vízmelegítők, Fali cirkók, Kombi fűtő- és gáz-vízmelegítők, Padlón álló kazánok. Kéménybe kötött gázkonvektorok, Fali fűtők, Ventilátoros fali gázkészülékek, Kondenzációs gázkészülékek.

Gázkészülékek tipikus meghibásodásai:

  • Minden esetben célszerű azonnal gázszerelő mesteremberhez fordulni. Rengeteg baleset történik a későn bejelentett problémák miatt. Előzze meg a bajt! Azonnal telefonáljon segítségért!

Gázszag van:

A legáltalánosabb jelenség amikor gázszagot érzünk. Ilyenkor valószínűsíthető, hogy maga a gázkészülék szorul javításra, de előfordulhat az is, hogy a gázóra tömítése, vagy akár a gázcsőhálózat idézi elő a gázszivárgást.

Gázóra probléma

Amennyiben a gázóra felelős a problémáért, úgy a szerelési munkálatokat a gázszolgáltatónak kell elvégeznie. Minden más esetben hívjon profi gázszerelő mestert, aki könnyedén beazonosítja a gázszivárgás, és rövid időn belül orvosolja a problémát. Amíg a gázszerelő nem ér ki a helyszínre, érdemes elzárni a gázcsapokat, és alaposan kiszellőztetni, hogy a gázszag kimenjen a helyiségekből.

Víz csöpög a gázkészülékből:

Minden fűtési rendszeren található nyomásmérő, ha alacsonyan áll akkor meglehet próbálni rátölteni egy adag vizet, és utána leellenőrizni, hogy visszaállt-e a megfelelő szintre a nyomás. Ha nem akkor természetesen hívni kell megfelelő szakembert azonnal! Addig is el kell zárni a szelep elfordításával a készüléket.

HÍVJON!

06 30 741 6135

Gázkészülék javítás

Gázszerelő Budapest
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS