Gázszerelő Újpest

Gázszerelő Újpest területén

Profi gázszerelő Újpest területén is vállalja gázkészülékek javítását, tisztítását, karbantartását és cseréjét. Gázszerelési és karbantartási munkák gyors- és szakszerű elvégzése. Alkatrészek azonnali cseréje, vagy gyors beszerzése az összes létező gázkészülékhez. Minden javítási és karbantartási munkára maximális garanciavállalás. AKÁR HÉTVÉGI KISZÁLLÁS IS! HÍVJON, HA GÁZ VAN! Tel.: 06 30 741 6135

Gázszerelő Újpest szolgáltatások

Gázkészülékekre és fűtőberendezésekre igényelhető szolgáltatások. Gázkészülék tisztítás és javítás. Gáztűzhely szerelés. Gáztűzhely bekötés. Gázkonvektor tisztítás, karbantartás, javítás, csere. Gáztűzhely átállítás PB-gázra. Hajdú bojler javítás, csere és szerelés. Tárolós gáz-vízmelegítők. Átfolyós vízmelegítők. Fali cirkók. Kombi fűtő- és gáz-vízmelegítők tisztítása, karbantartása. Álló kazánok szerelése. Kéménybe kötött gázkonvektorok ellenőrzése. Fali fűtők szerelése, javítása. Ventilátoros fali gázkészülékek karbantartása. Kondenzációs gázkészülékek javítása.
Fűtésszerelés Padlófűtéses rendszerek tervezése és kivitelezése. Padlófűtés javítása és karbantartása. Padlófűtés alapos átmosása. Padlófűtés osztó cseréje. Radiátorcsere. Radiátor szelepcsere. Fűtési szivattyú csere. Gázkészülékek védelmére szolgáló mágneses iszapleválasztók beszerelése. Tágulási tartály csere és karbantartás. Fűtésrendszerek kiépítése. Vascső -és Lánghegesztés!

SOS gázszerelő Újpest

Vállalom gázkonvektorok gyors- és pontos tervezését, valamint szakszerű kiépítését. Továbbá konvektorok cseréjét. Gázkonvektorok átvizsgálását és tisztítását, és hatékony újra beüzemelését. Gázkonvektor rendszeres karbantartását és javítását.

Egyik szakterületem a FÉG konvektor javítás és szerelés. A szerelési munkálatok magukba foglalják a hibajelenség feltárása utáni, megfelelő alkatrész beszerzését és cseréjét. Majd a beszerelési munkálatokat követően a hibátlan működés tesztelését. Minden évben megtörténnek ugyanazok a balesetek, és tragédiák.

Ne várja meg, hogy utolérje a baj! A rendszeres gázkonvektor, gázkészülék átvizsgálással, és a téli időszak előtti szakszerű beüzemeléssel, elkerülhető a szén-monoxid mérgezés, valamint az energiapocsékolás. A nem megfelelően beüzemelt, karbantartás nélküli, vagy házilag barkácsolt gázkonvektor, gázbojler, gázkazán nemcsak anyagiakban fog komoly kiadásokat okozni, de emberi életeket is követelhet!

Gázkazán szerelés (Hajdú) és javítás, átvizsgálás, karbantartás, csere szakszerűen gázszerelő mester segítségével. Önarcképes gázszerelő igazolvány, és több generációs szerelői tapasztalat. Bízza szakemberre gázkészülékét, hogy nyugodtan hunyja le szemeit, a kemény hideg időszak alatt is.

S.O.S. Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő Újpest szerte!
Hívjon bizalommal! Tel.: 06 30 741 6135

HÍVJON!

06 30 741 6135

Gázszerelő Újpest területén

Teréki Viktor gázszerelő Újpest területén, több évtizedes szakmai tapasztalattal
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS