Konvektorcsere

Garanciális konvektorcsere

Professzionális konvektorcsere egész Pest megye területén. Budapest összes kerületében gázszerelési, karbantartási és javítási munkálatok vállalása rövid határidővel. SOS kiszállás akár hétvégén is! Gázszerelő igazolvány.

Elavult konvektorok cseréje Budapesten

A statisztikák szerint Magyarországon több millió, 15 évesnél is régebbi gázkonvektor üzemel lakásokban és családi házakban egyaránt. Azon túl, hogy korszerűtlenek rendkívül gazdaságtalanul is működnek. Minden túlzás nélkül, ezek a konvektorok megértek a cserére. Ráadásul a fűtő hatékonyságuk is kiemelkedően rossz, inkább az utcát fűtik, mint a belső helyiségeket. A manapság kapható gázkonvektorok között elérhetők az “A” energiaosztályba tartozó gázkészülékek is, melyeknek a hatásfoka majdhogynem eléri a 90%-ot!

Cserélje le régi gázkonvektorát!

Egy gázkonvektor csere valóban komolyabb kiadás. Ellenben hosszútávon többszörösen megtérül, mivel rengeteg energiát takarít meg, továbbá a korszerűsítéssel együtt a komfortérzet is sokkal jobb lesz. Ugyanakkor egy új, modern konstrukció hosszú évtizedeken keresztül fog minőségi szolgálatot nyújtani, szemben a korábbi eszközökkel. És persze minél tovább vár az ember, annál rosszabb teljesítményt mutatókkal fog találkozni, ami abszolút kihat majd a fűtési szezonban az egész környezetére.

Gázkonvektor csere: Teréki Viktor gázszerelő igazolvánnyal rendelkező szakember  | Tel.: 06 30/741 6135

 

HÍVJON!

06 30 741 6135

Konvektor csere

profi gázszerelő budapest
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS