Gázszerelő Óbuda

Gázszerelő Óbuda térségében

Önarcképes igazolvánnyal rendelkező gázszerelő Óbuda területén és környékén. Több évtizedes gázszerelő szakmai tapasztalat. Pontos és megbízható szerelési munkálatok. Gyors- és megfelelő gázkészülék alkatrész beszerzés, és beszerelés. Teljes körű garancia minden gázkészülék javításra! Alapos karbantartási munkálatok minden eszközre. EGÉSZ HÉTEN HÍVHATÓ SZÁMOM: 06 30 741 6135

Profi gázszerelő Óbuda területén

Gáztűzhelyek biztonságos bekötése. Gáztűzhely javítás, karbantartás és csere. Gáztűzhelyek átállítása PB gázra. Gázkonvektorok tisztítása, alkatrész cseréje és üzembe helyezése. Hajdú bojlerek teljes körű karbantartása és javítása. Gáz-vízmelegítők, Átfolyós vízmelegítők, Kombi cirkók, Gázkazánok, Kéménybe kötött gázkonvektorok, Fali fűtőberendezések, Fali gázkészülékek, Kondenzációs gázkészülékek javítása, karbantartása, tisztítása és cseréje.
Padlófűtéses rendszerek tervezése és kivitelezése. Padlófűtés rendszerek átmosása. Padlófűtés osztó csere. Radiátor szelepcsere. Radiátorcsere. Régi, elavult radiátorok cseréje, új energiatakarékos lapradiátorokra. Fűtési szivattyú cseréje. Tágulási tartály csere és karbantartás. Teljes fűtésrendszerek kiépítése. Fűtésszerelés Vascső -és Lánghegesztés!

SOS gázszerelő Óbuda szolgáltatások

Ha engem választ, akkor garantáltan megoldom az összes felmerülő víz-gáz-fűtésszerelés jellegű problémáit. Amikben biztosan számíthat szakértelmemre: Gázkonvektorok beszerelése és cseréje, valamint szakszerű tisztítása és karbantartása. Gázkonvektorok javítása során szükségszerűvé vált alkatrészek gyors beszerzése, és természetesen beszerelése, továbbá újra biztonságos üzembe helyezése.

Szakterületeim közé tartoznak a FÉG típusú gázkonvektorok

Ahhoz, hogy pénzt spóroljon meg, és megfelelően hatásfokon működjenek ezek a régi fűtő berendezések, időben nézesse át! A fűtésszezon előtt egy alapos tisztítás, vagy éppen alkatrész csere, biztosíthatja a megfelelő üzemelést a hideg időszak alatt. Nem beszélve a szén monoxid veszélyről, amit nem kell részletezni!

Mindig elmondja minden gázszerelő, hogy szakértelem híján, ne álljon neki senki gázkonvektort, vagy bármilyen más gázkészüléket szerelni. A Google és a Youtube ma már valóban hasznos tartalmakkal is bír, de például egy étel elkészítésének videója, és a gázszerelés között van némi különbség. Ha elsózunk egy ételt maximum nem fog ízleni, de egy gázkészülék esetében az életünkkel is fizethetünk, meg akár a  környezetünk is.

Ne kockáztasson!

Inkább hívjon szakembert! A szén-monoxid mérgezés elkerülése végett, javasolt a gázkonvektort, gázbojlert, gázkazánt éves szinten minimum egyszer, a téli fűtési szezon indulása előtt alaposan átvizsgáltatni.

S.O.S. Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő Óbuda szerte!
Hívjon bizalommal! Tel.: 06 30 741 6135

HÍVJON!

06 30 741 6135

Gázszerelő Óbuda területén

Teréki Viktor szakképesített gázszerelő Óbuda területén
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS