WC tartály csere

WC tartály csere garanciával!

Precíz és szakszerű WC tartály csere Budapesten és egész Pest megye területén. Mono blokkos, falba épített, falhoz rögzített vagy felülre szerelt WC tartályok cseréje akár hétvégén is! Garanciális tartály csere, bekötés, szerelés és javítás szakember segítségével. Teréki Viktor víz-, gáz-, fűtésszerelő mester.

HÍVJON MOST! Tel: 0630/741-6135 | Email: terkiviktor@gmail.com | Hétvégi kiszállás is!

Mikor szükséges a WC tartály csere?

WC tartály csere általában a régi típusú, évtizedes, tartályokra érvényesek szinte kivétel nélkül. Napjainkban rengeteg modern és megbízható WC tartály közül választhatunk. Biztosan mindenki találkozott már azzal amikor folyamatosan csöpög a víz a WC tartály oldalán, vagy éppen egyfolytában folyik, szivárog a csészében. A tartály eldeformálódik, főleg a régi panellakásokban, a víztől kihasasodik, és így a kar kiakad ami az öblítőszelepet mozgatja. Ilyen esetekben, ezen elavult WC tartályoknál mindenképpen indokolt a csere, mivel rengeteg víz megy kárba, ezzel növelve a fogyasztást.

Cserélje le régi WC tartályát!

Sokféle WC tartály típus létezik, és számtalan megbízható gyártó minőségi terméke közül lehet választani. Mono blokkos, falba építhető, falra szerelhető tartályokból, strapabíró, esztétikus, és nem utolsó sorban víztakarékos változatokat készítenek. Bízza rám a WC tartály csere munkálatait. Segítek kiválasztani a legjobb WC tartályt otthonába, és szakszerűen, garanciavállalás mellett be is szerelem a helyére!

HÍVJON!

06 30 741 6135

WC tartály csere

WC tartály csere Budapesten garanciával!
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS