Konvektor javítás

Garanciális konvektor javítás

Minden konvektor javítás után garanciát vállalok. De egyéb más gázkészülék karbantartás vagy tisztítás esetére is érvényes. A meghibásodott gázkonvektorok tökéletes újra üzembe helyezése, komoly szakmai tapasztalatot igényelnek. Minden esetben fontos, hogy gázszerelő mester nyúljon a konvektorokhoz. Egy esetleges gázszivárgást, szén-monoxid mérgezést nem érdemes kockáztatni.

HA GÁZ VAN, HÍVJON MOST! Tel.: 0630/741-6135 | Email: terkiviktor@gmail.com | Kiszállás hétvégén is!

Kedvezményes konvektor alkatrész csere

A helyszíni szemle során egy gázszerelő mester, pontosan megállapítja a konvektor meghibásodásának okát. Abban az esetben, ha a konvektorjavítás alkatrészcserére szorul, úgy 5% kedvezményt tudok adni, az áltatlam javasolt alkatrészbolt termékei közül. Ezek után jön a neheze, az alkatrész precíz beszerelése, majd tesztelése. Ha minden tökéletesen üzemel újra, akkor kerül átadásra a gázkészülék, természetesen garanciavállalás mellett.

FÉG gázkonvektorok

Sajnos manapság is nagyrészt a sok évtizedes konvektor a jellemző a legtöbb otthonban. Persze, ha karbantartják, tisztítják rendszeresen, akkor még üzemel, de közel sincsenek olyan jó fűtési mutatói, mint a manapság kapható modern változatainak. A klasszikus konvektorok már számtalan színben és méretszélességben kaphatók. Kéménybe köthető és zárt égésterű fég gázkonvektorok egyaránt elérhetők. Modern fűtőelemek, amelyek teljesítménye tökéletesen megfelelő egy teljes szoba befűtéséhez. Ha régi helyett szeretne új gázkonvektort, akkor nézzen szét ITT

HÍVJON!

06 30 741 6135

Konvektor javítás

Szakszerű konvektor javítás Budapest területén
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS