Kerti csap

Kerti csap és fagytalanító csap csere

A jó idő beköszöntével megkezdődnek a kerti munkálatok, amihez olykor elengedhetetlen a kerti csap használata. Ilyenkor szoktunk szembesülni a kerti csap szétfagyásával és a fagytalanító csap meghibásodásával. Ami abban nyilvánul meg, hogy elengedett kétszáz köbméter vizet a télen.

Fagytalanító csap

Ez a fagytalanító csap az esetek nagy részében a kerti csap eredésénél a földben bújik meg. És csak arra vár, hogy mikor tömíti be a föld és egyéb szennyeződések annak ürítő járatát. Továbbá a szennyeződések aljas módon megakadályozzák az ürítő csap elzárását.

Csőtörés gyanú

Az első dolog a kerti csapok szemrevételezése. Ha szerencsénk van egy laza kis köbméteres gödörrel megússzuk az ásást. De ha nem akkor keresgélhetünk tovább. Feltárás után pótoljuk a meghibásodott szerelvényt és jöhet a nyomáspróba. A fagytalanító szerelvényre minden esetben gondosan rögzítem a csapszárkulcs toldatot, elkerülve a későbbi kellemetlenségeket. A fagycsap alá murvát szórunk, hogy a leürítendő víz kevésbé iszapolja be a talajt körülötte.

Kerti csap fagytalanító szerelvény

A Csapszárkulcsra PVC védőcső kerül takarva a fagytalanító szerelvényt. És ezt megspékeljük egy műanyag vödörrel vagy cseréppel aminek közepét a megfelelő méretre fúrva ráhúzzuk erre az egész miskulanciára. És már kész is, földet reá! Hívjátok a papot temetés következik! Na ezért szoktam javasolni a vízóraaknában, vagy pincében, illetve egyéb gépészeti helységben elhelyezett szakaszoló csap kiépítését, egy ürítő csap kíséretében. Teréki Viktor víz – gáz fűtésszerelés06 30 741 6135

HÍVJON!

06 30 741 6135

Fagytalanító csap csere

Fagytalanító csap csere Budapesten
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS