Vízszerelő Óbuda

Vízszerelő Óbuda szerte

Vízszerelő Óbuda területén azonnali segítséget nyújt, vízszerelési problémák megszüntetésében. Régi vízvezetékek cseréje. Új vízvezeték rendszerek tervezése és kiépítése. Bojlerek javítása és karbantartása. Mosdó-, csap- és kádcsere. WC tartály szerelés és csere. Zuhanytálca beépítése. Több, mint 20 év szakmai tapasztalat. Garanciális vízszerelés lakosság és közületek részére! FOLYIK, CSÖPÖG? HÍVJON BIZALOMMAL! Teréki Viktor profi vízszerelő Budapest és Pest megye területén, megoldja vízszerelési problémáit. Tel.: 0630/741-6135 | Email: terkiviktor@gmail.com | Vízszerelés Hétfőtől-Vasárnapig!

Vízszerelő Óbuda területén vállalt szolgáltatásai

Vízvezeték szerelés, vízvezeték karbantartás, vízvezeték javítás, vízhálózat kialakítása, vízvezeték korszerűsítés, fürdőszoba felújítás, zuhanyzó kialakítása, zuhanyzó beszerelés, zuhanykabin beszerelés, fürdőkád beépítés, fürdőkád csere, wc tartály javítás, wc csésze csere, beépített wc javítás, kialakítás, mosogatógép bekötés, mosogató bekötés, mosógép bekötés, csaptelep csere, csap javítás, mosdó szifon csere, mosdó csere, lefolyó rendszer csere, beázás megszüntetése, kerti csap csere, altalajcsap csere, mosogató szifon csere, vízóra beépítés, vízóra csere, lefolyó szerelés, szennyvíz elvezető javítás, szerelés, csere.

Épületgépészet

Lakásfelújítás esetén is vállalom, a gyors- és minőségi vízszerelési munkálatok tervezését és kivitelezését. Vízszereléshez szükséges alkatrészek kedvezményes beszerzését. Ha ezeket a munkákat rám bízza, akkor garantálom, hogy nem lesz vízszivárgás, csöpögés a jövőben. Sőt, nem lesz szükség bontásra sem, és minden a legtökéletesebben fog működni. Minden vízszerelési munkát határidőre teljesítek, és a legjobb tudásom szerint végzek el. Vízszerelést Budapest és Pest megye vonzáskörzetében vállalok. A hét bármelyik napján rendelkezésre tudok állni. Ingyenes kiszállás abban az esetben lehetséges, ha a munkadíj meghaladja a 20 e Ft-ot.

Karbantartási munkák

Fontos, hogy a csaptelepek, wc, bojler, legalább évente egyszer át legyenek vizsgálva. A vízkő mentesítés sok időt, pénzt és energiát takarít meg. Hívjon és megoldom ezt is!

Sürgősségi javítás

Csőtörés, vízszivárgás, csöpögés, egyéb más jellegű hibajelenségek kapcsán is gyors- és azonnali segítséget nyújtok mindenkinek. Akár hétvégén is hívhat, ha vízszerelési problémát kell megszüntetni.

HÍVJON!

06 30 741 6135

Vízszerelő Óbuda terültén

Profi vízszerelő Óbuda területén
Honlap | SEO | ADS
Call Now ButtonHívás