Gázszerelő Angyalföld

Gázszerelő Angyalföld teljes egészén

Az egyik legjobb gázszerelő Angyalföld teljes területén, azonnal megoldja bármilyen gázkészülék meghibásodását. Teréki Viktor gázszerelő szakember. Önarcképes gázszerelő igazolvánnyal rendelkező profi víz-gáz-fűtésszerelő.  Ha meghibásodott bármilyen alkatrész, azonnal cseréli, és  minden elvégzett munkára 100% garanciát vállal. Legyen az gázkészülék javítás, csere, vagy éppen karbantartás. HÉTVÉGÉN IS HÍVHATÓ SZÁM: 06 30 741 6135

Profi gázszerelő Angyalföld területén nyújtott szolgáltatásai

Az alábbi munkákat végzi el Angyalföld területén. A felsorolt gázkészülékek mindegyikét profi gázszerelő javítja, így biztos lehet benne, hogy újra tökéletesen fog minden működni: Gázkonvektorok, Gáztűzhelyek javítása, tisztítása, Gáztűzhely bekötés és szerelés, gáztűzhely átállítás PB – gázra. Hajdú bojler beszerelés, karbantartás és csere. Tárolós gáz-vízmelegítők, Átfolyós vízmelegítők, Fali cirkók, Kombi fűtő- és gáz-vízmelegítők, Padlón álló kazánok átvizsgálása és alkatrész cseréje. Kéménybe kötött gázkonvektorok felülvizsgálata és javítása garanciával. Fali fűtőberendezések, Ventilátoros fali gázkészülékek, Kondenzációs gázkészülékek javítása, karbantartása.
Fűtésszerelés, Padlófűtéses rendszerek teljes tervezése és kivitelezése, padlófűtés karbantartás, padlófűtés átmosás, padlófűtési osztó csere, radiátorcsere, radiátor szelepcsere. fűtési szivattyú csere. Gázkészülékek védelmére szolgáló mágneses iszapleválasztók beszerelése. Tágulási tartály cseréje, karbantartása. Fűtésrendszerek kiépítése, Vascső -és Lánghegesztés!

FÉG gázkonvektor szakértő gázszerelő Angyalföld területén

Vállalom FÉG -és egyéb más típusú gázkonvektorok teljes, szakszerű átvizsgálását. Gázkészülék alkatrészek beszerzését, cseréjét és újra beüzemelését. Továbbá gázkonvektorok, gázkazánok, gázkészülékek, gáztűzhelyek szerelését, cseréjét és teljes körű karbantartását.

A FÉG gázkonvektorokat, és a hozzá hasonló rég, elavult fűtőberendezéseket érdemes minden évben a fűtés szezon előtt teljesen átvizsgáltatni. Ezek után következhet az alapos konvektor tisztítás, és ha indokolt, akkor az alkatrészek azonnali cseréjét végrehajtani, hogy újra megfelelő hőfokon üzemeljen a konvektor, és hogy biztonságban legyen mindenki ezalatt.

Nem érdemes belekezdenie a gázszerelésbe senkinek. Szakértelem híján rengeteg baleset, és élet veszett már oda ennek köszönhetően. A gázkonvektor, gázkazán, gázkészülék szerelést kizárólag képzett és tapasztalt gázszerelő mester tudja megfelelően elvégezni,

Ne játsszon a saját- és mások életével! A rendszeres ellenőrzéssel elkerülhetők a szén-monoxid mérgezések. Időben nézesse át a gázkonvektort, vagy a gázbojlert. Ne kockáztasson, mert nem éri meg!

S.O.S. Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő Angyalföld szerte!
Hívjon bizalommal! Tel.: 06 30 741 6135

HÍVJON!

06 30 741 6135

Gázszerelő Angyalföld területén

Teréki Viktor profi gázszerelő Angyalföld területén
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS