Bojler szerelő

Profi bojler szerelő

Profi bojler szerelő vállalja a következő típusú bojlerek beszerelését, javítását, karbantartását és cseréjét Budapesten és Pest megye szerte. Hajdu villanybojlerek és egyéb bojlerfajták (Ariston villanybojler, Hajdu aquastic villanybojler, stb. ) Rendszeres karbantartásuk nem elhanyagolható tényező, ha azt szeretnénk, hogy hosszú ideig szolgáltassák melegvíz ellátásunk otthonunkban. Ezzel elkerülve a villanybojler gyakori cseréjét.

Bojlerek vízkőtelenítése

Mielőtt elkezdenék önök ellen beszélni leszögezném, hogy vannak olyan típusok hazánk kereskedelmi forgalmában melyek vízkőtelenítését nem minden esetben javaslom. Inkább a csere mellett tenném le a szavazatom ha épp meghibásodik. A vízkőtelenítés anyagköltsége és munkadíja sok esetben egy új villanybojler háromnegyedét teszi ki. És senki sem tud garanciát vállalni egy használt készülék felújítása esetében. Ezt a problémát közösen mérlegelve eldönthetjük, hogy új villanybojlert szereltetünk a régi helyére ha tönkremegy, vagy a régit szögelgetjük.

Projekt termékek az építőiparban

Ezek azok a termékek amik a eladásra szánt házak lakások felszereltségében oly sok esetben megtalálhatóak. Gondolok itt : Csaptelepekre, Fajanszokra, Kádakra, Zuhanykabinokra, Gázkazánokra, Villanybojlerekre és még lehetne sorolni naphosszat a listát. Ez az: ott legyen, szép legyen, működjön kategória. Én személy szerint a régi iskola híve vagyok. Ha magamnak szerelem fel azt a villanybojlert akkor a választásom a Hajdu Z 120 L függesztett villanybojler zománcozott belsővel. Illetve a Hajdu Z 120 L függesztett villanybojler EU – Erp-t választanám. Ez tökéletesen kielégíti két ember melegvíz igényét.

Bojler esztétikai szempont szerint

Ha a szépség és a praktikum a fontos akkor a választásom az Ariston Vellis vls Evo 100 L villanybojler EU – ERP-re esne. Ez a készülék függőleges és vízszintes telepítésre is alkalmas. Digitális kijelzővel rendelkezik. A vezérlése megtanulja a használó szokásait és ez alapján készíti a melegvizet. Mindenképp jó választás lehet.

Bojler választás ár-érték alapján

Ha az ár érték arány a lényeg a bojlerválasztásnál akkor például a Hajdu aquastic A Q 120 ERP bojlerra esne a választásom. És itt megemlíteném még az Ariston PRO ECO EVO 120 V típust is. Persze rengeteg remek termék van ezeken kívül is. Magyarországon is a megveszem, használom, kidobom elvet vallják az emberek. Ritka az olyan megrendelés ahol karbantartást kérnek az emberek. Inkább megtanulnak együtt élni a problémával. Nem baj ha bármikor eldurranhat a flexibilis csatlakozás a bojler alatt, vagy épp okádja a biztonsági szelep a vizet, esetleg a villanybojler melegvíz ellátása nem megfelelő. Például az imént felsoroltak a figyelmeztető jelek.

Bojler szerelő és karbantartó

Vízkőtelenítése 3 – 5 évente történjen, és akkor nem érhet meglepetés. Egy Hajdu Z 120 L tipikus vízkőtelenítés anyagszükséglete: Zárótalp tömítés, Anód rúd és tömítése, Zárótalp alap ha kell, Fűtőbetét és tömítése. Az elektronika részletes cseréjére nem térek ki mert nem szükséges minden esetben. Bár a hőfokszabályzót érdemes kicserélni a vízkőtelenítés alkalmával.

Bojler alkatrész csere

A vízkőtelenítés után pótoljuk az elhasználódott alkatrészeket. Gondosan feltömítve rakjuk vissza az alkatrészeket a bojlerba. Következhet a nyomáspróba, és már fűthetünk is tovább. Az előbb említett projekt bojlerek vízkőtelenítését nem javallom, viszont csatlakozásukat és biztonsági szerelvényeit olykor le kell cserélni. Például ha : elöregedtek a flexibilis bekötések, nem zár megfelelően a bojler előtti csap vagy sarokszelep, nyomásproblémák jelentkeznek a használat során ( ez lehet vízkőprobléma is. ) Rendellenesen sokat csöpög a biztonsági szelep, ezek a tünetek mind az elhasználódás jelei.

Villanybojlerrel kapcsolatos problémákkal forduljanak hozzám bizalommal. Profi bojler szerelő vagyok, és rendelkezésre állok a hét minden napján, Budapesten és Pest megye szerte. Teréki Viktor víz-gáz-fűtésszerelés: 06307416135

HÍVJON!

06 30 741 6135

Bojler szerelő Budapest és Pest megye területén

Teréki Viktor profi bojler szerelő és víz-gáz-fűtésszerelő Budapesten

Bojler karbantartás, javítás és alkatrész csere

Villanybojler alkatrész csere Budapest területén
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS