Gázszerelő Fót

GÁZSZERELŐ FÓT TERÜLETÉN

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező gázszerelő Fót teljes területén vállalja, gázkészülékek (gáztűzhely, gázkazán, gázkonvektor, stb.) javítását és cseréjét. Gyors- és szakszerű munkavégzés. Megfelelő minőségű alkatrész beszerzés és csere. Garanciavállalás még a legkisebb munkálatokra is. Gázkészülékek felülvizsgálata, tisztítása, beszerelése, cseréje, javítása, karbantartása. HÉTVÉGÉN IS HÍVHATÓ TELEFONSZÁM: 06 30 741 6135

SOS GÁZSZERELŐ FÓT

Gázkészülékek teljes körű szerelése és karbantartása. Gázkonvektorok javítása és karbantartása. Kéménybe kötött gázkonvektorok tisztítása és alkatrész cseréje. Gáztűzhelyek szakszerű bekötése és átállítása PB gázra. Hajdú bojlerek szerelése és javítása. Fali cirkó berendezések átvizsgálása. Kondenzációs gázkészülékek és kazánok rendszeres karbantartása, javítása és tisztítása.
Padlófűtés rendszerek tervezése és profi kivitelezése. Teljes padlófűtés rendszer átmosás. Régi radiátorok cseréje, új- korszerű fűtőtestekre. Radiátorcsere Radiátorszelep csere. Fűtési szivattyú csere. Tágulási tartály csere és karbantartás. Vascső -és Lánghegesztés!

GÁZSZERELŐ FÓT SZOLGÁLTATÁSOK

Vállalom gázkonvektorok gyors- és szakszerű kiépítését, valamint cseréjét garanciával! Gázkonvektorok átvizsgálását, alkatrész cseréjét, újra beüzemelését, javítását és teljes karbantartását. FÉG konvektorok meghibásodásának javítását és tisztítását.
Érdemes minden fűtési szezon előtt szakember gázszerelőt hívni, hogy a gázkonvektor optimális hőfokon üzemeljen, valamint biztonságosan lássa el funkcióját. A régi gázkonvektorok, az elhanyagolt kémények minden évben szedik áldozataikat. Gondoljon a szén-monoxid mérgezésre. Ráadásul a rossz hatásfokon működő konvektor rengeteg pénzbe is kerül. Spóroljon pénzt, és kerülje el a tragédiát!

Hívjon, ha szakértő és megbízható gázszerelőt keress!

Hajdú típusú gázkazánok, FÉG típusú gázkonvektorok javítása, tisztítása, és karbantartása az egyik szakterületem. Több generáción át elsajátított tökéletes szakértelem víz-gáz-fűtésszerelés terén. Önarcképes gázszerelő mester igazolvány. Garancia minden elvégzett munkára!

Ne bízza másra, és főleg ne álljon neki szerelni gázkészülékeket!

Sokkal nagyobb kárt okozhat a későbbiekben, mint amennyivel egyszerűbben és olcsóbban megoldódhat a kialakult probléma!

S.O.S. Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő Fót szerte!
Hívjon bizalommal! Tel.: 06 30 741 6135

HÍVJON!

06 30 741 6135

Gázszerelő Fót területén

Teréki Viktor gázszerelő Fót területén hétvégén is hívható
Call Now ButtonHívás
Honlap | SEO | ADS